Vertalingen: "English" |

Over deze blog

Deel op:

Brain2Web is een blog waarin ik zaken van een minder gebruikelijke kant probeer de belichten. Meestal uit een wetenschappelijke, economische of filosofische hoek bekeken. Hopelijk een tegenhanger voor de naar mijn mening al maar oppervlakkiger wordende mainstream media en politiek die door een gebrek aan inzicht en kennis een verwrongen beeld van de wereld schetsen. Ik pretendeer niet de waarheid in pacht te hebben maar doe een poging het kritisch denken in onze maatschappij een zetje in de juiste richting te geven.

Momenteel wordt de wereld geregeerd door angst voor het Sars-Covid-2 virus. Mijn eerste blogs zullen daar over gaan maar de onderwerpen zullen divers zijn. Misschien dingen waar je niet meteen aan dacht. Zaken waar ik me in heb verdiept en die ik graag wil delen. Wanneer ik zin en tijd heb. Verwacht geen wekelijkse of zelfs maandelijkse blogs. Ze komen wanneer ze komen...

Wie ben ik? Ik ben vooral iemand met een brede interesse. Academisch wetenschappelijk opgeleid aan de Technische Universteit Eindhoven. Van de Werktuigbouwkunde in de IT gerold en voor mezelf begonnen. Na 18 jaar met een goed lopend bedrijf en een fantastisch produkt nog altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik hou van problemen waar ik me in vast kan bijten en met verrassende vernieuwende oplossingen kan komen.